Opis forum
Użytkownik
Oooo. Ja to uwielbiam jajecznicę z kurkami. Nie lubię ich zbierać bo jakoś mi nie wpadają w oko, a na bazarze to strach panie kupować. Jeszcze bym się potruł czy co !
Offline
Administrator
Jajecznica z kurkami... A pierogi albo naleśniki pan jadłeś? To jest dopiero
Offline
Administrator
Ale pierogi z kurkami drogi kolego z kapustą i grzybami dobre ale takie przyziemne
Offline
Użytkownik
Nosz poezja kurwa !
Ostatnio edytowany przez grzybiarz_szopen (2010-10-03 02:27:53)
Offline
Zbanowany
grzybiarz_szopen napisał:
Oooo. Ja to uwielbiam jajecznicę z kurkami. Nie lubię ich zbierać bo jakoś mi nie wpadają w oko, a na bazarze to strach panie kupować. Jeszcze bym się potruł czy co !
Jest w Otwocku takie jedno miejsce gdzie są prawie zawsze kurki. Tylko trzeba się schylać żeby je zebrać bo to taka mała szkółka:D Możesz tam pójść z Michasiem
Offline
Offline
Zbanowany
a ja dziś jadłem krokiety z grzybami, pycha:D z opieńkami duszonymi i cebulką
Offline
Użytkownik
o kurna, to wyżej to też ja pisałem... ale joker ze mną jadł(a)
Offline
Administrator
Smaku narobiliście
Offline
Skoro " z grzybów i nie tylko" to wrzucę przepis którym swego czasu był zainteresowany Pan admin:) :
Kebabczeta:
Składniki:
mielona cielęcina 70 dag
mielona wieprzowina 30 dag
kminek mielony 1/2 łyżeczki
cebula mała
piwo 1 szkl
sól 1 łyżeczka
pieprz mielony 1 łyżeczka
Sposób przyrządzenia:
1.Wymieszać mięsa mielone z solą, pieprzem i kminkiem. Jedną ręką mieszając dolać tyle piwa, ile zostanie wchłonięte. Można dodać ostrą paprykę. Pozostawić mięso na dobę w chłodnym miejscu.
2.Następnego dnia dodać drobno pokrojoną cebulę. Wymieszać mięso i dolać tyle wody ile zostanie wchłonięte.
3.Uformować kebabczeta (powinny mieć podłużny kształt). Piec na rozgrzanym grillu.
Offline
Ze względu na prognozy takie że zimą temperatura ma dochodzić podobno do -40 stopni potrzebuje sprawdzony przepis na bimber lub coś podobnego. Jak ktoś robił to proszę o napisanie oczywiście sie podziele
Ostatnio edytowany przez damianoks (2010-10-14 20:20:22)
Offline
damianoks napisał:
Ze względu na prognozy takie że zimą temperatura ma dochodzić podobno do -40 stopni potrzebuje sprawdzony przepis na bimber lub coś podobnego. Jak ktoś robił to proszę o napisanie oczywiście sie podziele
1410
a tak serio to najpierw troche teorii co bys kuchni w powietrze nie wywalil
http://moonshine_still.republika.pl/produkcja.html
Ostatnio edytowany przez piterotw (2010-10-14 20:32:30)
Offline
Użytkownik
same grzybowe gify http://s968.photobucket.com/albums/ae17 … ter=images http://quochocqn.net/emo/yellowmushroom.emoticons
nie pytajcie
Ostatnio edytowany przez grzybiarz_szopen (2010-11-03 00:28:41)
Offline